Gymnastiekrooster

woensdag groep 7, 6
donderdag groep 4, 5
vrijdag groep 3 en 8

Het gymrooster wisselt regelmatig dit schooljaar. Er is naast gym ook dansles voor de groepen op de maandagmiddag. Dit omdat we geen fulltime vakdocent gymnastiek beschikbaar hebben en de beschikking van de gymzaal niet toereikend is i.v.m. de toename van het aantal groepen van beide scholen.

De groepen met 1 ster (*) verzamelen 10 minuten voor aanvang van de les bij de gymzaal.

De groepen met 2 sterren (**) gaan na de les direct naar huis. In verband met douchen en omkleden zou dat iets later kunnen zijn dan 14.30 uur.

Voor alle groepen geldt: douchen na de gymles is niet verplicht. Indien een kind niet met de gymles mee kan doen, dan graag hierover persoonlijk of schriftelijk de klassenleerkracht of gymleerkracht inlichten.

De kleuters gaan bij slecht weer elke ochtend naar  het speellokaal. Speciale gymkleding is niet noodzakelijk.