Continurooster

De tijden zijn, maandag, dinsdag, donderdag 8.30- 14.30 uur voor alle groepen en woensdag 8.30- 12.30 uur. Op vrijdag 8.30- 11.45 uur voor de groepen 1 t/m 4 en van 8.30- 14.30 uur voor de groepen 5 t/m 8.

Schoolfoto’s

Van veel activiteiten op school worden foto’s gemaakt. Deze zijn terug te vinden onder het kopje foto’s op onze website.
De foto’s van de afscheidsmusical van groep 8 zijn al geplaatst bij foto’s.

Vakantierooster

Een overzicht van de vakanties en studiedagen kunt u vinden onder het kopje “Agenda” op de website.

Jaarkalender

In de eerste week van het schooljaar krijgen alle kinderen de ouderkalender voor het komende schooljaar mee. U vindt deze jaarkalender ook op de website onder het kopje “Contact” “Documenten”.

Nieuwsbrief

Wij versturen de maandelijkse nieuwsbrieven per mail naar ouders. Mocht u deze niet digitaal hebben ontvangen, geef dat dan a.u.b. door aan de leerkracht van uw kind.
De nieuwsbrieven zijn ook op deze site terug te vinden onder “documenten”