Goede doelen

De OBS Bijvanck heeft in samenwerking met Stichting Blaricum-Medan-Sumatra een Goed Doel in het leven geroepen.
De bedoeling hiervan is dat kinderen gaan inzien dat, “wanneer het goed met je gaat, je dat ook met een ander kunt delen”.
De Stichting Blaricum-Sumatra-Medan is nodig omdat op deze manier duidelijk wordt wat wij voor ogen hebben en op deze manier een betrouwbare werkwijze kunnen hanteren.
Op deze site vindt u over de Stichting BSM de nodige informatie.
Hier kunt u informatie vinden over hoe wij met Indonesië Sumatra samenwerken en wat wij willen bereiken.
Daarnaast kunt u hier lezen hoe oud-Bijvanckleerlingen een bezoekje aan Abdi Kasih in Medan hebben ervaren. Net als hier. Ook zijn er foto’s te bekijken.
En u krijgt de kans om te zien hoe het eraan toe gaat in Medan-Sumatra door op Facebook te gaan naar Stichting Blaricum-Sumatra-Medan.
Mocht u aanvullende informatie over onze stichting en de vorderingen willen hebben, dan kunt u hier klikken. En zelfs voor een financieel verslag kunt u hier terecht.

Pierre Pourchez
Leerkracht OBS Bijvanck
Voorzitter van BSM (Blaricum-Sumatra-Medan)