Presentaties

Op de OBS Bijvanck vinden wij het ook belangrijk dat kinderen  leren zich te presenteren. Dat gebeurt tijdens weeksluitingen en dramalessen, maar elk kind komt in zijn/haar schoolloopbaan minstens 4 keer op het podium van de aula tijdens een presentatie of een musical. Zo komen ouders, familie en bekenden van kinderen uit de kleuterbouw kijken naar hun musical waarbij de kinderen van groep 2 spelers zijn en leerlingen uit groep 1 het koor vormen. Ook in groep 4, 6 en natuurlijk groep 8 worden presentaties gehouden en getoond aan familieleden. Er is sprake van een opbouw, waarbij kinderen hun creativiteit en expressieve talenten kunnen ontwikkelen.

Deze evenementen kunnen professioneel worden neergezet dankzij de prachtige licht- en geluidsinstallatie die in de aula aanwezig is.