Naschoolse opvang en overblijf

De buitenschoolse opvang bij OBS Bijvanck wordt verzorgt door Stichting Kinderopvang Huizen.
Even bijkomen na een dag school in een vertrouwde omgeving. In alle rust wat eten en drinken, net als thuis. Dat is wel zo fijn.

Sport BSO

Naast de reguliere BSO kunnen kinderen vanaf 6 jaar ook kiezen voor de sport-bso. Klik hier voor meer informatie.

Vragen stelt u via de mail of tel. 035-7200301.

Meer informatie is te vinden op onze website. Inschrijving verloopt via deze site.

De buitenschoolse opvang is iedere dag na school geopend tot 18.30 uur en in schoolvakanties tussen 7.30 – 18.30  uur.

Buitenschoolse opvang Toevlucht is onze enige bso in Blaricum, gevestigd in het scholen complex van de Bijvanck scholen. Deze bso heeft vier groepen, variërend in leeftijd.

Naast de groepsruimtes, maken we ook gebruik van de faciliteiten in de schoolgebouwen zoals de gymzaal, het schoolplein en de ruime hal. Zo hebben we extra ruimte voor het aanbieden van activiteiten

Ons doel is dat de kinderen met een blij gevoel naar huis gaan. Dit doen we door het kind te complimenteren, waarderen en respecteren.” Aldus het team van Toevlucht.

Het enthousiaste team van Toevlucht daagt de kinderen door middel van gevarieerde activiteiten uit in hun ontwikkeling.

Hierbij hebben de kinderen de keuze uit activiteiten op het gebied van Natuur&Techniek, Sport&Spel, Kunst&Cultuur en Theater&Muziek. Zo leren ze zelf, leren ze samen en bereiden we ze voor op de toekomst.

Kom gerust een kijkje nemen, wij leiden u graag rond!

Overblijven

We hebben op school een continurooster. Dat houdt o.a. in dat de kinderen tussen de middag niet naar huis gaan maar lunchen met de leerkracht in de klas en onder toezicht buitenspelen in hun middagpauze.